اتاق حمل بار کامیون

تصویر-اتاق-حمل-بار-کامیون

اتاق حمل بار کامیون به اتاق حمل باری می‌گویند که بر روی شاسی کامیونت نصب می‌شود و ساختاری مدرن دارد. در گذشته برای حمل کالا از کالسکه‌های چوبی استفاده می‌شد، اما امروزه با پیشرفت صنعت حمل و نقل، اتاق‌های حمل بار جایگزین وسایل قدیمی شده‌اند.

اتاق‌های حمل بار کامیون دارای ظرفیت‌های مختلف هستند و این ظرفیت شامل 4 تن به بالا می‌شود. ساختار این اتاق‌ها از ساندویچ پانل بوده که دارای استحکام و مقاومت بالایی (بررسی دلایل استحکام انواع ساندویچ پانل) است. ساندویچ پانل‌ها انواع مختلفی دارند و نوع فوم استفاده شده برای اتاق‌های حمل، معمولا از فوم پلی یورتان است.

فوم عایق پلی اورتان استفاده شده در اتاق حمل، باعث عایق بندی اتاق می‌شود و از ورود هوا و رطوبت به داخل جلوگیری می‌کند. ساندویچ پانل یکی از مصالح مدرن است که ساختاری سه لایه دارد و به خوبی از کالاها موجود در اتاق حمل محافظت می‌کند. اگر می‌خواهید با اتاق حمل بار کامیون و نحوه خرید آن بیشتر آشنا شوید، در ادامه مقاله همراه ما باشید.

انواع اتاق حمل بار یخچالی، اتاق حمل روباز، اتاق حمل بار چوبی، کامیونت فلزی، کامیونت مشبک فلزی، کامیونت چادری
مزایا استحکام و مقاومت بالا، وزن سبک، عایق گرما، سرما و رطوبت،
کاربرد حمل مواد غذایی، نوشیدنی‌های گوناگون، حیوانات زنده، اثاثیه منزل، صنایع فلزی، ماشین آلات صنعتی ، مواد شیمیایی

مشخصات اتاق کامیونت

ساندویچ پانل دیواری استفاده شده در اتاق کامیونت، دارای خاصیت ضد ضربه است و از کالاهای داخل اتاق محافظت می‌کند. جنس اتاق حمل بار کامیون از پروفیل آهنی بوده و اتاق مجهز به سیستم روشنایی با درب آلومینیومی است. فوم عایق استفاده شده در ساندویچ پانل، می‌تواند از جنس پلی اورتان، پلی استایرن، پشم شیشه و پسم سنگ باشد. ورق استفاده شده در آن نیز از جنس ورق آلوزینک، گالوانیزه، آلومینیوم و استیل است.

تفاوت پانل های PUR با PIR در چیست؟

محیط داخل اتاق کامیونت، ایزوله بوده و عایق صدا می‌باشد تا از هر گونه آلودگی جلوگیری کند. این اتاق دارای وزن سبک است تا وزن کلی کامیونت را کاهش دهد. زیرا کالاهایی که حمل می‌شوند، به اندازه کافی سنگین وزن هستند و بار زیاد باعث افزایش مصرف سوخت می‌شود. به همین خاطر بهترین انتخاب برای عایق بندی اتاق کامیونت، ساندویچ پانل است که مزایای بسیاری دارد.

اتاق ‌های کامیونت اگر حامل مواد غذایی یا نوشیدنی باشند، مجهز به سیستم تهویه و کنترل دما هستند. بدین صورت مواد غذایی و نوشیدنی‌ها بدون تغییر در طعم و ظاهر به مراکز توزیع می‌رسند. در واقع این اتاق‌ها، دو نوع ساده و یخچالی دارند و برای حمل انواع کالا استفاده می‌شوند.

انواع اتاق حمل بار کامیون کدامند؟

اتاق‌های حمل بار کامیون با توجه به نوع بار، وزن و حجم بار دارای انواع مختلفی می‌باشند. از همین رو انواع اتاق حمل بار کامیون عبارتند از:

  • اتاق حمل بار یخچالی
  • اتاق حمل روباز
  • اتاق حمل بار چوبی
  • کامیونت فلزی
  • کامیونت مشبک فلزی
  • کامیونت چادری
  • و…

همین حالا برای سازه خودتان بهترین پوشش را سفارش دهید.

مزایای اتاق حمل بار کامیون چیست؟

از جمله مزایای اتاق‌های حمل بار کامیون، می‌توان به استحکام و مقاومت بالای آن‌ها اشاره کرد. این اتاق‌ها در برابر تکان‌های شدید کامیون، مقاومت خود را حفظ می‌کند و از ایجاد ضربه بر روی انواع کالا موجود در داخل اتاق جلوگیری می‌کنند. اتاق‌های حمل بار، وزن سبکی دارند و جابجایی کالا با آن‌ها کار آسانی است.

ورق روغنی

اتاق‌های کامیونت به دلیل ساخته شدن از انواع ساندویچ پانل، عایق مناسبی در برابر سرما، گرما و رطوبت هستند. همچنین مقاومت بالایی در برابر عوامل طبیعی دارند و ماندگاری آن‌ها بالا است.

این اتاق‌ها دارای دمای مناسب هستند و از فاسد شدن مواد غذایی جلوگیری می‌کنند. به همین خاطر بهترین انتخاب برای حمل کالا داخل شهری و بین شهری می‌باشند. اتاق‌های کامیونت انواع کالا را حمل می‌کنند و محدودیتی برای آن‌ها وجود ندارد.

کاربردهای اتاق کامیونت چیست؟

کاربرد اتاق‌های کامیونت متنوع است. این اتاق‌ها برای حمل مواد غذایی، نوشیدنی‌های گوناگون، حیوانات زنده، اثاثیه منزل، صنایع فلزی، ماشین آلات صنعتی ، مواد شیمیایی و… استفاده می‌شوند. کاربری اتاق‌ها بر روی مشخصات اتاق نیز تاثیر گذار است.

برای مثال اتاق کامیونتی که در حوزه پخش مواد پروتئینی، مواد غذایی، لبنی، بستنی و… فعالیت دارد، بایستی مجهز به سیستم کنترل دما باشد. دمای داخل این اتاق‌ها کنترل شده است تا از آب شدن بستنی و فاسد شدن مواد غذایی جلوگیری کند.

اتاق‌هایی که مسئول حمل حیوانات زنده هستند نیز بایستی دارای تهویه قوی و مناسب باشند تا موجودات زنده به سلامت به مقصد برسند. سایر کالاها از جمله ماشین آلات صنعتی، اثاثیه منزل و… نیاز به تجهیزات خاصی ندارند. برای این کالاها می‌توان از اتاق کامیونت ساده استفاده نمود. البته اتاق کامیونت ساده نیز بایستی از جنس ساندویچ پانل باشد تا از نفوذ رطوبت به داخل و خراب شدن انوع کالا جلوگیری نماید.

قیمت اتاق باری کامیونت بر اساس نوع متریال و ابعاد آن تعیین می‌شود. این اتاق‌ها با ساندویچ پانل ساخته می‌شود، پس نوع فوم و ورق ساندویچ پنل بر روی قیمت اتاق حمل بار تاثیر گذار است.

اتاق حمل بار یخچالی

برای خرید اتاق حمل کامیون بایستی ابتدا به کاربری آن توجه نمایید. زیرا امکان استفاده از اتاق حمل بار یخچالی به جای اتاق حمل بار نوشابه وجود ندارد. به همین خاطر پیش از اقدام به خرید اتاق‌های حمل بار، نخست نوع و کاربری مورد نظر را مشخص نمایید.

اتاق‌های کامیونت دارای اندازه‌های استاندارد و مشخصی هستند. با این وجود امکان گسترش طول اتاق‌ها وجود دارد، اما عرض اتاق‌ها به هیچ وجه افزایش نمی‌یابد. هنگام خرید اتاق حمل بار کامیونت بایستی به وزن آن نیز توجه نمود. سبکی اتاق حمل بار، اهمیت بالایی دارد و مانع از اضافه وزن کامیون و افزایش مصرف سوخت می‌شود.

برای خرید اتاق حمل کامیونت، باید به کف اتاق نیز توجه کرد. زیرا کل فشار وزن بر روی کف اتاق است و اتاق مورد استفاده باید تحمل وزن و فشار بالا را داشته باشد.

آریا پانل (ساندویچ پانل)

آریا پانل (ساندویچ پانل)

آریا پانل: بزرگترین شرکت تولید کننده ساندویچ پانل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره رایگان

پانل های سقفی | دیواری | سردخانه و …

با بزرگترین تولیدکننده ساندویچ پانل ایران

👇تماس بگیرید.👇